Cămașa albă rămâne una dintre piesele vestimentare de bază, indiferent de sezon, în orice garderobă. Deși pare cea mai simplă piesă vestimentară, aceasta poate fi purtată într-o varietate de moduri inedite, pentru a da viață celor mai interesante ținute.

Cămașa albă este elegantă, chic și versatilă, îți oferă șansa de a o purta atât la birou, cât și atunci când vrei să obții o ținută smart casual. Cămașa albă este simbolul stilului vestimentar simplu, minimalist. Poți obține ținute nonconformiste, atunci când utilizezi bijuterii sau alte elemente cu rol de accesorii pentru acest articol vestimentar.

Combina cămașa albă cu un colier masiv care va schimba complet imaginea dată de simplitatea cămășii sau alege combinația rafinată  dintre cămașă și eșarfă din mătase naturală. Ești o femeie romantică și preferi vestimentația feminină? Poți purta cămașa albă clasică cu fuste cu motiv floral sau fuste plisate și sandale cu toc. Iar dacă vrei o ținută misterioasă și  senzuală alege să porți cămașa albă cu costumul stil Tuxedo.

White Organza Shirt with Puffy Sleeves

Acum că ai descoperit motivele pentru care este recomandat să te bazezi pe cămașa albă și modurile în care o poți purta corect, poți alcătui ținute potrivite pentru birou sau specifice stilului casual, cu ajutorul cămășilor Privilege.

Leave a Reply