Cămășile Bespoke sunt o piesă importantă cu o valoare deosebită pentru atelierul și Guest Room-ul Privilege Tuxedo. Alegerea unei cămăși personalizate garantează o potrivire și o senzație confortabilă, se simte ca o a doua piele.

Alegând Privilege pentru producerea unei cămăși îți garantăm o deservire impecabilă și servicii de calitate, valori care sunt înrădăcinate în cultura măiestriei de a croi și relația deosebită cu cea care alege să ne pășească pragul.

Simplitatea este cea care face diferența. Când vine vorba de stil, echipa noastră știe ce funcționează cel mai bine pentru tine și silueta ta. În timp ce alegeți stofa și modelul costumului noi “ochim” cămașa din bumbac care să completeze look-ul și să ofere un aer relaxant, leger, potrivit pentru vară. Esența croitoriei personalizate Privilege Tuxedo este echipa dedicată de croitori care produc articole de îmbrăcăminte de cea mai bună calitate pentru femei cu gust deosebit de rafinat.

Dacă experiența bespoke pentru coaserea unei cămăși este nouă pentru tine, trebuie să știi care sunt etapele cheie. Procesul începe cu un set complet de măsurători, care includ gulerul, pieptul, talia, spatele și umărul frontal, șoldurile, lungimea mânecii și figurarea generală. Apoi se alege un model potrivit siluetei și formalității. Se schițează modelul, se croiește și aici nemijlocit cămașa începe să prindă contur. Într-o ultimă etapă se aleg accesoriile potrivite, nasturii, butonii sau poate alte detalii care să te scoată în evidență.

În articolul ce urmează vom vorbi despre gulere și manșete. Stai aproape!

Leave a Reply