“Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.”

Miuccia Prada

Un costum trebuie să reflecte, în primul rând, calitatea produsului, atenția la fiecare detaliu, personalitatea și stilul fiecărei persoane în parte.

Sacoul, costumul şi chiar smochingul ocupă un loc aparte în garderoba oricărei femei moderne şi active. Costumele sunt piese vestimentare de inspiraţie masculină, practice, versatile şi comode, care pot fi reinventate la nesfârşit. Pentru orice femeie pasionată de modă, costumul şi sacoul reprezintă piese esenţiale, iar criteriile în funcţie de care sunt alese le pot transforma în elemente de actualitate indiferent de trendurile care vin şi pleacă. Este o piesa sofisticată pe care femeile o aleg atunci când vor să se simtă sigure pe ele, elegante, rafinate şi confortabil în acelaşi timp.

Vestimentația adeptelor stilului clasic nu este definită de trend-uri, ci se bazează pe tradițiile cristalizate de-a lungul multor decenii. Femeia care aderă la acest stil este de partea valorilor tradiționale, a materialelor cunoscute și crede în siguranța execuției. Pentru ea a fi bine îmbrăcată înseamnă atitudine conservatoare rezervată și calitate. Preferă articolele croite manual, la comandă, combinațiile concepute și îmbibate cu finețe, evită textura și imprimeurile accentuate ale costumelor și cămășilor, iar micile detalii care le alege sunt adesea surprinzătoare.

Butoanele, manșetele, elementele de fixare și nasturii vor fi prezente în aspectul elegant al costumului, iar femeia care îl poartă iubește confortul și stilul. Pentru un stil perfect, se recomandă ca haina să fie potrivită, să poată fi închisă cu ușurință, iar butonierele să nu fie gata să se deschidă la cea mai mică mișcare.

Pentru a crea ținuta perfectă în ceea ce privește eleganța costumului fă o programare în Guest Room-ul Privilege.

Leave a Reply