Contact Us

38 Alessandro Bernardazzi street, Chișinău, Moldova

Croiala Privilege combină rafinamentul esteticii Privilege Tuxedo cu bogăția meșteșugului personalizat. Serviciul Made-to-Measure este conceput pentru o femeie cu eleganță și atitudine.
Privilege Tuxedo este încântat să vă invite în lumea Made-to-Measure, unul din maiștri croitori va fi la dispoziție pentru a prezenta noua noastră selecție de stofe și pentru a oferi o consultație personalizată în Guest Room, acasă, la birou sau prin apel video.
Programează o vizită în Guest Room-ul Privilege pentru o experiență de cumpărături personalizată dedicată doar dumneavoastră.

Let’s stay
In touch

Croitorul tău te va întâlni acolo unde îți este comod, în Guest Room Privilege, acasă sau la serviciu. De la prima măsurare până la ajustările finale, serviciul este la fel de individual ca și produsul final. Experiența Made-to-Measure combină rafinamentul Privilege cu bogăția meșteșugului personalizat. Serviciul este conceput pentru o femeie delicată, dar hotărâtă, pentru care eleganța este o atitudine, un mod contemporan de a se prezenta.
Suntem încântați să vă invităm în lumea Made-to-Measure, programează acum vizita și începe călătoria către un costum conceput și croit doar pentru tine.


    Guest roomVizită croitor