Costumul în dungi sau costumul pinstripe se menține în tendințe de ani buni, a devenit o piesă vestimentară de bază în garderoba femeii moderne. Costumul pinstripe se asociază cu profesionalismul femeii de afaceri, dar poate fi purtat cu stil de femei de orice domeniu. Femeile care știu să-l asorteze sau femeile care își realizează un costum în linii la comandă reușesc să scoată tot ce este mai bun din această combinație de piese vestimentare.

Există mai multe tipuri de pattern-uri a stofei în dungi, învață să alegi stofa care ți se potrivește pentru a obține o ținută impecabilă.

Costumul cu dungi distanțate pe lângă faptul că alungește vizual, adaugă și volum formelor tale. Dungile distanțate au tendința de a adaugă volum în punctele culminante și de a subția zona taliei de exemplu. Dacă optezi pentru un costum în dungi distanțate e bine să știi că sacoul poate avea unul sau două rânduri de nasturi, iar croiala este aproape întotdeauna dreaptă.

Costumul în dungi apropiate este cel care poate pune cel mai bine în evidență statura. Dungile verticale alungesc, ceea ce înseamnă că un costum made-to-measure cu dungi apropiate te va ajuta să câștigi, prin iluzie optică 1-2 centimetri în plus. Costumul cu dungi apropiate îngustează și accentuează armonios liniile corpului.

Costumul cu dungi purtat separat este o opțiune de ținută stilată. Combină sacoul cu o pereche de pantaloni negri, o fustă plisată sau una vaporoasă. Pantalonii în dungi pot fi reinventați la nesfârșit în combinații îndrăznețe și alungesc frumos picioarele.

Asortează costumul în dungi cu o cămașă simplă în culori pastelate sau mai îndrăznețe. Pune pe tine accesorii simple care să completeze fin costumul în linii care atrage deja toate privirile.

Programează-ți vizită în Guest Room Privilege, iar croitorul și creatorul de stil Privilege Tuxedo te vor ajuta să-ți croiești varianta perfectă a costumului pinstripe!

Leave a Reply