Păşim într-un sezon al liniştii, al culorilor inspirate din natură care sugerează ideea de eco şi  a reciclării. La fel cum lumea din jurul nostru a explodat şi înflorit în nuanţe uimitoare, unele scântei de culoare apar și în garderoba noastră, în tendințele modei pentru primăvara 2021.
Piese șic, inteligente, forme amestecate în deplină funcționalitate, noul sezon vine cu ținute comode, versatile din stofe naturale și vii. Noua colecție este deja disponibilă în Guest Room Privilege și așteaptă să croim ținute care îți pun în valoare personalitatea.

Orange este o surpriza sezonului de primăvară 2021 prin expresivitate şi totuşi naturaleţe. Practic roşul a fost diluat puţin cu galben în care s-a adăugat un strop de alb cremos, luminos. Exprimă dinamismul, carisma şi determinare, este o culoare puternică, creativă.

Blue Salvia, de un albastru intens, dar natural. O culoare de zi sau de seară clasică dar cu personalitate, albastrul pare că nu se demodează niciodată, fiind capabil permanent să se reinventeze în ținutele tale.

Iasomia verde a fost inspiraţia acestei culori primăvăratice, fresh, naturale. O puteţi purta pe o cămaşă sau chiar pe un costum format din două piese dacă sunteţi mai îndrăzneţe. Este o culoare veselă care aminteşte de natură şi plantele care renasc.Culoarea Pink Lady o găsim în natură pe merele proaspăt pârguite de soarele verii. Defineşte feminitatea şi delicateţea adăugând atitudine ţinutei. Este rozul deschis sau rozul pudră pe care îl puteţi introduce uşor în garderoba de zi.

Te invităm în Guest Room pentru o consultație individuală unde poți alege stofa din cataloagele producătorilor italieni parteneri pentru un costum Made-to-Measure special creat pentru tine. Doar dă-ne de știre când ești disponibilă!

Leave a Reply