Livrare
Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova se face în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de forţă majoră, livrarea poate întârzia. Livrarea în raza orașului Chișinău este gratuită.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de COORDINATE SRL.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. COORDINATE SRL nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa atelier@privilegetuxedo.com. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Plăți
Pentru a achita produsele comandate pe www.privilegetuxedo.com aveţi la dispoziţie următoarele opţiuni:
– Plată numerar sau rambursare
– Plată cu Card bancar VISA, Maestro sau Mastercard (acceptăm şi carduri de credit, dar într-o singură rată)

Plată numerar/rambursare
Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.

Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, privilegetuxedo.com foloseşte platforma MAIB.
Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât MDL, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată MAIB. COORDINATE SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.