DESPRE
PRIVILEGE TUXEDO

O bucată de cretă, o bandă de măsurat și o foarfecă pentru țesătură. . .

Am ales denumirea TUXEDO, deoarece este un termen ce inspiră libertate și putere. Conceptul de „tuxedo” îți are origini din 1966, când Yves Saint Laurent a creat ținuta cu aer masculin, care permitea corpului feminin să alunece cu grație. Astfel a pus în lumina reflectoarelor tuxedo-ul, trasând noi standarde la capitolul ținute pentru femei.

Produsele Privilege Tuxedo nu sunt create și emise în colecții. Produsul de bază al brandului este costumul, acesta având origini prin portul lui, nefiind legat de trenduri și tendințe. Acesta poate fi doar completat cu accesoriile care vin în asortarea acestuia. Accesorizăm fiecare costum cu piese care îi vor adăuga valoare. Adaugă un papion și poartă-l demn la evenimente de seară, la o nuntă, un bal sau o gală; cochetează cu o cravată – un element care întregește fiecare ținută business, fiind un accesoriu ce emană putere și încredere în sine; încurajează-ți costumul cu o batistă și fii de neuitat la o întâlnire business!

Ai nevoie
de ajutor?

  Oferim piese vestimentare Ready-to-Wear unice:
  – alegi din modele create de același croitor iscusit în colaborare cu designerul,
  – utilizăm aceleași stofe ale acelorași producători și parteneri de încredere,
  – efectuăm ajustările necesare gratuit, pentru ca tu să arăți impecabil.
  Calitatea este prioritatea noastră. Nu numai calitatea produselor în sine, ci și procesele, respectul pentru tine și mediul înconjurător.

  Ceea de ce ținem cont, este stofa. Ea este fabricată de către producătorii englezi și italieni cu care colaborăm, fiind emise doar câteva colecții de stofe unice pe an. Aceste colecții sunt prezentate în cadrul expozițiilor organizate la Milano și Paris, expoziții în care se întâlnesc cei mai mari și mai buni producători de lână utilizată pentru coaserea costumelor. Stofele au design și tip de țesere care datează încă de sute de ani. Aici clasicul și originea fiind cele care au prioritate. Stofele selectate sunt concepute pentru femeia rafinată, elegantă, dar în același timp senzuală și încrezătoare. Deosebite și cochete, fiecare tip de stofă oferă senzații de lejeritate, confort, pentru că ne pasă ce îți atinge pielea la portul costumului nostru.

  Reviews

  Calitate, rafinament în stofă, accesorii, unicitate în croială, comoditate, toate acestea le-am simțit pe propria piele.
  Căutați costum? Recomand Privilige Tuxedo!

  Marina Braniste

  Despre emoții...
  Când port PRIVILEGE TUXEDO mă simt cea mai specială. Detaliile permanent contează, iar aici găsești acel răsfăț pe care îl cauți. Meriți mai mult!
  Privilege Tuxedo, recomand cu mare drag!

  Angela Vulpe

  Eleganță și mult gust găsești la Privilege. Plăcut surprinsă de atitudinea, calitatea și sufletul depus în fiecare piesă vestimentară!
  Vă mulțumesc!

  Larisa Cepoi

  Rafinament și eleganță!!! Doar la ei găsești!!!
  Recomand cu încredere!

  Marina Paton Racu

  Privilege Tuxedo - brandul care m-a cucerit! Nu prin grandoare, ci prin sufletul depus în fiecare element, începând de la showroom până la produsul final. Mai mult ca atât, Cristina, are maaaare grijă să trateze fiecare clientă caatare și să o facă să se simtă fumoasă, unică, deosebită și nu în ultimul rând - FEMEIE! 🥰

  Demi Caliga

  Mulțumesc Cristina pentru simțul tău estetic prezent în toată colecția Privilege și pentru atitudinea ta perfecționistă în colaborările noastre cu accesoriile Bronette.
  Am avut cele mai frumoase proiecte internaționale. Voi oferiți ceea ce nu se poate de cumpărat încredere, atitudine și stil. Recomand atît costumele Privilege cît și un partener de încredere. Sunteți ambasadori ai emancipării feminine.

  Ina Talpa

  Inspirație cosmos! Suflet și atitudine se regăsesc în fiecare element! Recomand cu încredere!!!

  Movileanu-Botnari Inga

  Recomand din toată inima Privilege Tuxedo! Echipa lor de profesioniști știe exact cum trebuie să arate un costum pentru dame, așa încât să nu rămâneți neobservată indiferent de eveniment!

  Inesa Voscoboinic

  Dacă vrei să te simți tratată ca o adevărată femeie, alege Privilege Tuxedo. Aici este și eleganță, și frumusețe, și stil, și gingășie, și sexualitate, și multe-multe altele, contopite toate într-o ținută.
  Fiecare vizită a fost o plăcere. Cristina și toată echipa depun atât suflet și emoții în ceea ce fac, încât rezultatul final te uimește! Altfel nu are cum fi, la munca depusă.
  Recomand cu încredere!

  Irina Gulca

  Let’s stay
  In touch

  Couturier-ul tău te va întâlni acolo unde îți este comod, în Guest Room-ul Privilege, acasă sau la serviciu. De la prima măsurare până la ajustările finale, serviciul este la fel de individual ca și produsul final.
  Facebook
  Facebook