Nimic nu te va face să te simți la fel de bine ca un costum Made To Measure. În această fantastică experiență Made To Measure cu Privilege Tuxedo, vei obține un costum personalizat care este o investiție durabilă. Rezultatul măiestriei calificate, croiala Privilege Tuxedo realizată pe măsură combină rafinamentul esteticii cu bogăția meșteșugului personalizat. Serviciul este conceput pentru o femeie blândă, dar hotărât, pentru care eleganța este o atitudine, un mod contemporan de a se prezenta.

Primul pas

Din momentul în care intri în Guest Room pentru prima întâlnire, vei experimenta serviciul Made to Measure. Croitorul și designerul te vor ghida prin procesul de construire a unui articol vestimentar care este special conceput pentru tine cu cea mai mare atenție la detalii.

Țesături iscusite și tăieri impecabile

Scufundarea ta în lumea personalizată Privilege Tuxedo continuă cu selecția de detalii, cum ar fi țesătura, croiul, forma reverului, gulerele cămășii și manșetele, care urmează să fie împletite în caracterul costumului tău personalizat. Croitorul tău te va urmări pe parcursul întregului proces, propunându-ți o gamă de stiluri și opțiuni de înaltă calitate pentru a alege din baza a ceea ce ți se pare unic.

Cu grijă pentru fiecare femeie

Fiecare costum personalizat Privilege Tuxedo este asamblat meticulos pe o perioadă de 14 de zile. Elementele sunt adăugate cu cea mai mare grijă posibilă, înainte de a fi livrate la Guest Room sau în orice altă locație la alegere. Vei fi contactată de îndată ce costumul este gata pentru o potrivire finală și cu excepția ultimelor ajustări, costumul îți aparține cu încredere. Fiecare îmbrăcăminte este un vârf de excelență în croitorie și stil.

Privilege Tuxedo este încântat să te invite în lumea Made to Measure. Rezervă acum întâlnirea și începe călătoria către un costum conceput și făcut doar pentru tine.

Leave a Reply