Afacerea Taylors Buttons are peste 100 de ani. Primul magazin, deținut de Taylors, a fost situat în Soho și preluat în urmă cu 50 ani de regretatul soț al Maureen Rose, Leon Rose. Primul său job a fost într-o fabrică de nasturi, unde a învățat arta și meșteșugul fabricării acestor piese vestimentare versatile și necesare oricărei ținute.

Magazinul Taylors Buttons, Londra UK

Cu ajutorul unchiului său care avea deja o afacere cu nasturi a reușit să obțină o poziție bine calificată pentru a conduce Taylors Buttons. După ce se căsătorește cu Maureen și o poziționează ca lider, afacerea înflorește. Aduce cu ea talent și determinare, măiestrie și aroma unei femei care iubește arta frumosului.

Roses a mutat locația magazinului Taylors Buttons în No.1 Silver Place, într-o casă în care Charles Dickens a locuit de două ori în timpul vieții sale, adăugând poveștii și mai mult farmec. Acest gest a devenit un patrimoniu în sine, locația fiind perfectă pentru o afacere tradițională, administrată de o familie în care calitatea produsului și dedicația contează cel mai mult.

Nasturi Taylors disponibili în Guest Room-ul Privilege

Fanii operei lui  Charles Dickens își pot purta vestele cu nasturi care sărbătoresc viața marelui scriitor. În Guest Room-ul găsești aceste opere de artă. Nasturii pe care îi folosim îi alegem de fiecare data singuri, prin selecția fiecărui set, care este unic și nu se repetă. Fii atentă la detalii, ele te fac specială!

Leave a Reply