Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate Privilege Tuxedo; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje la achiziţionare de produse din Guest Room Privilege Tuxedo.

Beneficiile cardului de fidelitate:

• 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate Privilege Tuxedo beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

• 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, Privilege Tuxedo ţi-a pregătit un cadou. Ai 7 zile la dispoziţie începând cu data la care te-ai născut şi un discount suplimentar de 10% pentru a-ţi alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: costume şi accesorii), dintr-unul din magazinele Privilege Tuxedo;

• Invitaţii la evenimentele organizate de Privilege Tuxedo: clienţii fideli sunt invitaţi la vânzările promoţionale cu circuit închis, unde pot beneficia de preţuri preferenţiale, la prezentări de modă şi la alte evenimente speciale Privilege Tuxedo. În plus, veţi avea posibilitatea de a beneficia de informaţii în avans cu privire la planul de ofertă şi planul promoţional oferit de Privilege Tuxedo.

Dobândirea calităţii de membru Privilege Tuxedo Club

Poate intra în posesia cardului de fidelitate Privilege Tuxedo orice persoană care achiziţionează produse din Guest Room Privilege Tuxedo în valoare totală de minim 15000 MDL, dovada făcându-se pe baza bonului de casă. Sunt valabile bonurile de casă indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în Guest Room Privilege Tuxedo împreună cu bonul de casă care face dovada achiziţiei. Un formular nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate Privilege Tuxedo se va trimite către posesor la adresa indicată de acesta. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de funcționare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de punctul de vânzare Guest Room Privilege Tuxedo de pe teritoriul Republicii Moldova, cu posibilitate de extindere şi la viitori parteneri sau puncte de vânzare deschise ulterior obținerii cardului de fidelitate.

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile, începând cu data la care acesta a devenit activ. Puteți rămâne în programul de fidelitate și puteți beneficia în continuare de avantajele cardului de fidelitate Privilege Tuxedo în condițiile în care în decursul acestui an calendaristic ați achiziționat produse marca Privilege Tuxedo în valoare de 10000 MDL.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achiziție efectuată de dvs. în perioada de valabilitate a cardului de fidelitate Privilege Tuxedo este aplicabil având în vedere următorul considerent: în cazul în care respectivul produs face parte dintr-o promoție sau într-o campanie de reduceri de preț, se va lua în considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparând discount-ul de card și discount-ul promoției).

Privilege Tuxedo îsi rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în toate punctele de vânzare Privilege Tuxedo cu cel putin 15 zile înainte.

Conform Legii nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare Privilege Tuxedo. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de COORDINATE SRL, cu sediul social în strada Alexandru Bernardazzi nr. 38, Chișinău, Republica Moldova, înregistrată în Registrul de Stat nr. 432919 din 16.01.2020, denumite în cele de mai sus « Organizator ».