Made
to Measure

Fiecare corp este unic, la fel ca și fiecare piesă vestimentară Made-to-Measure
Distincția și semnificația termenului de Made-to-Measure a apărut pentru prima dată în casele de croitorie britanice. Este procesul de creare a unei piese de îmbrăcăminte personalizate, care se bazează pe un model standard, adaptat special unei persoane conform mărimilor individuale, modului de viață, stilului.

Made
to Measure

Experiența ta Mead-to-Measure la Privilege Tuxedo

1. La consultația inițială vei primi un scurt audit de garderobă în urma căruia se înțelege contextul în care va fi purtat costumul dorit, aspect esențial pentru atingerea unui rezultat optim. În funcție de piesele care îți sunt necesare sau pe care ți le dorești, vei fi sfătuită și îndrumată pentru a face cele mai bune alegeri.
Tot la această etapă ai controlul total în ceea ce privește partea de personalizări: de la rever, la nasturi, buzunare și căptușeală, până la ața pe care o vom folosi, tu iei deciziile. Aici nu există reguli sau limite. Fii creativă, astfel încât costumul tău să fie cu adevărat unic și să te reprezinte în totalitate.
2. Odată ce ești mulțumită de modelul selectat, alegem stofa: una din sute. Te vom îndruma cu ușurință în acest proces, folosind experiența Creatorului de Stil Privilege Tuxedo pentru a ajuta la alegerea stofei potrivite tipului de costum dorit.
3. Cel mai important pas în crearea unui costum Made-to-Measure este cel al măsurătorilor. După ce ai ales modelul și stofa, vei avea o primă întâlnire cu croitorul – Head Chef Atelier Privilege Tuxedo, care este o femeie ce cunoaște fiecare milimetru al corpului femeii. Împreună veți continua procesul de măsurare. Aici îți vor fi luate măsurile în cel mai mic detaliu și vei putea ”simți” cum va fi viitorul tău costum. Sunt preluate peste 32 de măsurări ale corpului.
4. Coaserea propriu-zisă a costumului.
Fiecare centimetru din aspectul tău este personalizat și conceput în stilul tău.
La termenul de 7 zile se efectuează prima măsurare a costumului, dacă este necesar, după alte 3 zile se mai poate efectua o măsurare, după care se notează ce ajustări sunt necesare astfel încât costumul să arate impecabil pe tine.

Timpul necesar pentru producția unei astfel de ținute este de două, până la trei săptămâni.

Privilege Tuxedo îți oferă:
Mentenanța costumului, care durează 1 an, termen în care, te poți bucura de ajustări, întărirea nasturilor sau chiar o curățare profesională a costumului.
Toate măsurile tale sunt salvate în sistemul nostru, așa că, la următoarele comenzi, tot procesul va dura mai puțin, probele nu vor mai fi necesare și vei putea comanda și la distanță, fie online.

Pentru fiecare consultație este necesară programarea în prealabil.

Casa Dormeuil a fost fondată în 1842 de Jules Dormeuil. Dormeuil a devenit rapid o casă de design recunoscută, creându-și propria gamă de țesături și propria colecție articole vestimentare ready to wear.
Colecția Dorsilk realizată din lână și mătase creează articole de îmbrăcăminte elegante pentru fiecare ocazie, ideale pentru a-ți exprima individualitatea. Noua colecție Dorsilk este prețioasă pentru jachetele moi și calde care datorită materialului și țesăturii sale, rămâne moale și aerisită. Pentru a conferi acestei pânze excepționale o identitate puternică, Dormeuil folosește un fir decorativ care creează o țesătură modernă, neobișnuit de elegantă.
Colecția Woodland aduce pânza chintesențială pentru o jachetă „britanică” reală, mereu la modă, care se împerechează perfect cu stilul contemporan.
Fondată în 1938, Scabal este cel mai important producător mondial de țesături de lux, furnizor pentru croitorii de elită și case de modă. De asemenea, Scabal își confecționează propriile costume, jachete și cămăși made to measure și prêt-à-porter, magazinele Scabal cu îmbrăcăminte și accesorii pot fi găsite în toată Europa.
Astăzi, Scabal este încă deținută de o familie, iar moara sa de patrimoniu din Anglia țese din 1539. Brandul este, de asemenea, unic în oferirea unei producții europene complete atât în pânză, cât și în îmbrăcăminte, folosind doar cele mai bune materii prime provenite direct de la furnizori, Scabal poate asigura calitate.


Loro Piana se mândrește cu șase generații de experiență în producția de textile de ultimă generație și este lider în industrie, garantând astfel un control total al tuturor proceselor de fabricație.
Aprovizionarea celor mai bune materii prime înseamnă călătorii în jurul lumii. Loro Piana a călătorit în țări îndepărtate și în cele mai îndepărtate colțuri ale globului în căutarea excelenței. Pentru că angajamentul de îmbunătățire constantă înseamnă continuarea eforturilor pentru perfecțiune.
Loro Piana este acum cel mai important procesor din lume de vicuña, cea mai fină fibră.

DRAGO este o companie italiană care produce țesături de calitate. Valorile tradiției italiene sunt interpretate într-un mod modern și inovator.
DRAGO este o fabrică de lână complet integrată: dintr-o selecție atentă a celor mai bune materii prime Drago produce intern peste 1,7 milioane de metri de țesătură de înaltă calitate, care se exportă în întreaga lume.
Pe lângă o prezență puternică pe piața italiană, țesăturile Drago sunt apreciate de cele mai bune mărci internaționale, în special în Japonia, Coreea și Statele Unite.


În 1836 Stephen George Holland și Frederick Sherry au început afacerea ca negustori de lână la 10 Old Bond Street, Londra, specializându-se atât în stofe de lână, cât și de mătase. În 1886, Holland & Sherry au mutat sediul în Piața de Aur, pe atunci epicentrul comerțului cu lână.
Sunt Mereu angajați în cercetări pentru fibre și calități ale țesăturii mereu fine și luxoase, aprovizionarea cu cele mai fine fibre naturale, variind de la cașmir Super 240, până la Vicuña lână pură. Stofele Holland & Sherry sunt țesute calitativ și cu bun gust.
O piesă vestimentară personalizată în stofă de lux Holland & Sherry este cu adevărat o investiție și întotdeauna o plăcere de purtat.

Fondată în 1865, Reda, principalul producător de țesături din lână pură Merino, a fost întotdeauna sinonim cu calitate și excelență.
Reda reprezintă un exemplu în măiestria italiană, care împerechează tradiția artizanală cu inovația tehnologică pentru a obține întotdeauna cel mai bun rezultat. Reda este un brand autentic Made in Italy, care exportă în întreaga lume, păstrând o legătură puternică cu propriul teritoriu de naștere: produce în continuare exclusiv în Valle Mosso, lângă Biella, unde s-a născut compania acum 150 de ani.
Reda gestionează direct întregul lanț de aprovizionare, de la fleece până la materialul final. Producția Reda este rezultatul unui patrimoniu alcătuit dintr-o cercetare continuă pentru excelență, o îmbunătățire a relațiilor umane cu toți partenerii săi și o mare atenție față de mediu.

De mai bine de 350 de ani, în fabrica istorică din Pratrivero, în Piemont, fabrica de lână Vitale Barberis Canonico creează textile de prestigiu pentru industria confecțiilor.
Vitale Barberis Canonico este printre primele companii din întreaga lume care produc produse textile complet fabricate în Italia în ceea ce privește valoarea și cantitatea și este cel mai mare exportator la nivel global.
Patrimoniu, inovație și eleganță sunt cuvintele cheie ale filozofiei companiei.