Și în acest an Milano Unica continuă să inspire și să conecteze designerii din întreaga lume cu cele mai veritabile țesături și fibre din lână Merino. Milano Unica oferă vizibilitate internațională lumii textilelor într-un context înalt calificat, în conformitate cu calitatea produselor care sunt prezentate la expoziție.


Un eveniment grandios și cu adevărat important pentru prețuitorii stofelor naturale, pentru care sustenabilitatea contează. Are loc de două ori pe an, aici participă cei mai importanți producători italieni și europeni, precum și producătorii observatoarelor din Japonia și Coreea. În fiecare sezon Milano Unica creează inspirație și sugestii prin interpretările sale atente ale societății contemporane
Cea de-a 33-a ediție a Milano Unica se confirmă drept punctul de referință pentru textile și accesorii de ultimă generație pentru bărbați și femei și redeschide ușile pentru ediția din 6-7 iulie 2021. Cu proiectul Sustainability, evenimentul se concentrează pe una dintre cele mai convingătoare provocări pentru viitorul industriei, stimulând dialogul și sporind vizibilitatea companiilor angajate în implementarea inovațiilor orientate spre durabilitate. Milano Unica acordă o atenție deosebită problemelor legate de ecologie de ceva timp și se angajează activ să sprijine sectorul în reducerea impactului asupra mediului.


Sunt prezente 270 de companii expozante, dintre care 46 sunt internaționale, cu o creștere de + 27% față de ultima ediție din septembrie 2020. Anul acesta echipa Privilege nu a reușit să participe la eveniment, însă datorită digitalizării suntem la curent cu toate inovațiile în materie de textile. Evenimentul este disponibil și online. Da, recunoaștem, târgul fizic este foarte important pentru îmbunătățirea produselor, care trebuie atinse manual, iar de o nemaipomenită valoare este relația umană, schimbul direct de informații și oportunitățile de discuții care generează stimulul pentru noi proiecte, care atât de mult ne lipsește în această perioadă.

Leave a Reply