Reda este despre pasiune pentru excelență generație după generație. Istoria Reda începe în 1865 și este strâns legată cu familia Botto Poala, care a ghidat compania în producția de textile de lână Merino excepționale din 1919.

Inovația durabilă, pasiunea pentru excelență și o tradiție adânc înrădăcinată Made in Italy sunt valorile care determină Reda în fabricarea textilelor din lână Merino de calitate excepțională. Pasiunea seculară Reda a fost transmisă din generație în generație, rezistând adversităților în timp și privind spre viitor cu o abordare inovatoare, dar în același timp, respectă trecutul companiei.

Povestea Reda începe în 1865 odată cu înființarea istoriei morii de lână din Valle Mosso (în regiunea Piemontului din Italia) de către antreprenorul local Carlo Reda și este, de asemenea, legată de frații Botto Poala, descendenți ai unei renumite familii de textile. În 1919, frații Botto Poala achiziționează moara istorică de lână, marcând începutul unui drum lung care va face ca Reda să devină o instituție a industriei textile atât în Italia, cât și în străinătate. Astăzi, CEO-ul Ercole Botto Poala, cu sprijinul verișorilor săi, Francesco, în calitate de COO, Fabrizio și Guglielmo, promovează creșterea prin inovație continuă, respectând în același timp tradițiile și istoria companiei.

Sursă: https://www.reda1865.com/

Leave a Reply