Oranj sau portocaliu? În limba română, “portocală” provine din neogreacă, noi însă preferăm să-l utilizăm pe “oranj”, provenit din franțuzescul orange, mai elegant cumva! Indiferent cum alegi să o pronunți, culoarea reprezintă compromisul perfect între discreția culorilor bej și luminozitatea paletei roșii. Aceste culori fac ca ținuta ta să arate mai proaspătă, estivală și mai casual.

Stofele de culoare verde asigură prospețimea, versatilitatea și eleganța de care ai nevoie zi de zi.Cu ajutorul culorii verde poți să-ți pui sufletul și corpul într-un balans armonios. Verde este un simbol bine cunoscut al prospețimii și liniștii, el având întotdeauna un efect revitalizant, calmant și regenerator. Dacă vrei mai multă armonie în universul tău fashion alege un costum verde.

 Culoarea galbenă este asociată cu fericirea, libertatea, optimismul și concentrarea mentală. Unele nuanțe sugerează gelozia, conform unei credințe populare, mai ales când e vorba de flori.
Dacă decizi sa porți galben, vei avea nevoie de îmbrăcăminte și accesorii perfecte. Un costum galben ar putea fi opțiunea perfectă pentru o ținută răcoroasă și elegantă vară.

În acest sezon îți propunem o paletă mare de culori strălucitoare care te vor scoate în evidență pentru ca în urma ta să rămână o fină iluzie de proaspăt și elegant în zilele luminoase de vară.

Leave a Reply